Стопкадър You tube, Делници, ТВ ЕврокомПозицията на държавния ни глава за

...
Стопкадър You tube, Делници, ТВ ЕврокомПозицията на държавния ни глава за
Коментари Харесай

Ангов, ПП: Радев е подведен от хора край него и бързо ще се коригира за Украйна

Стопкадър You tube, Делници, ТВ Евроком

Позицията на държавния ни глава за Украйна е необятно обсъждана и коментирана тематика. 

Президентът Румен Радев " бързо ще поправя " позицията си срещу изпращане на оръжие за Украйна, която през вчерашния ден вицепремиерът и финансов министър Асен Василев назова " позорна ".

В това е уверен националният представител от " Продължаваме промяната " Николай Ангов.

" Мисля, че президентът Радев зае една позиция, предизвикана от хора край него. Но господин Радев се появи във времето като рационален общественик. Мисля, че сега в измамен, само че това ще бъде бързо поправено ", сподели пред Нова телевизия той.

Политическа партия била партия, която пристигнала на сцената, с цел да може България да излезе от политическата рецесия и е подготвена да носи политическите негативи в името на тази цел, влезе и в детайлите на съдружната политика на формираното от четири партии държавно управление депутатът.

Ангов не изключи и вероятността Българска социалистическа партия да поправят към този момент безапелационната си позиция срещу изпращането на оръжие. " Българска социалистическа партия имат относително безапелационна позиция. Сами виждате, че имат много добра съдружна просвета ", колеблив по отношение на позицията на социалистите той.

" Нека да изчакаме да забележим по какъв начин ще се развие и в Народното събрание, и какво се схваща под военно-техническа помощ, тъй като това не е това, които всички мислят, че ще се случи ", добави Николай Ангов, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР